Hotell Krakow

hotell-krakowSkal du reise til den polske turistbyen Krakow? Da kan Hotel Maksymilian absolutt være et sted å legge oppholdet til, spesielt dersom du ønsker å få mye for pengene. Det er et trestjerners hotell som ligger relativt sentralt til i Krakow, med gangavstand til de fleste severdigheter og fasiliteter. Hotellet holder hus i en historisk bygning fra 1871, men har naturligvis blitt renovert flere ganger siden da, og senest i 2010. Det er et forholdsvis lite og sjarmerende hotell, som passer perfekt for turister og besøkende i Krakow, uansett hvilket formål du har med oppholdet i den polske kulturbyen.

Booking

Bestilling av hotellet kan du gjøre direkte på hotellets nettside eller du kan også prøve hotell Krakow.

Beliggenhet

Bor du på Hotel Maksymilian, så bor du omtrent syv minutter med gange unna selve hovedgaten i Krakow, der de fleste turister ønsker å ferdes. Beliggenheten er samtidig optimal for deg som vil oppleve de attraksjonene som ligger noe utenfor sentrum, da den ligger i grenseland mellom sentrumsområdet og de litt mer «øde» områdene. Kollektivtransport i Krakow er enkelt å benytte seg av, og flyplassen ligger en kjøretur på rundt 25 minutter fra hotelldøren.

Rom

Med kun 43 gjesterom er Hotel Maksymilian er forholdsvis lite hotell, noe som byr på en hyggelig og intim overnatting. Rommene er moderne, men holder forholdsvis enkel standard. Følgende fasiliteter er tilgjengelige på samtlige rom: Klimaanlegg, kaffemaskin, TV, safe og tilgang til trådløst internett uten ekstra kostnad. Man kan velge mellom enkelt, dobbelt eller trippelrom, der det i hovedsak er størrelsen som varierer. Vil man ha det lille ekstra så booker man et «Studio Deluxe», der både fasiliteter og innredning er noe bedre, i tillegg til størrelsen på rommet.

Fasiliteter

I hotellets Restaurant Maksymilian kan du nyte alle dagens måltider, og nyte grillet mat utendørs i sommerhalvåret. Her er det også en enklere bar som holder oppe til sent på kvelden. Forretningsreisende vil kunne dra nytte av en større konferansesal med kapasitet på inntil 60 personer.  Hotellet har også en egen relax-avdeling der det tilbys ulike behandlinger innenfor massasjer.