Hotell i Lillehammer

hotell-lillehammerRadisson Blu-kjeden er kjent for sine moderne og luksuriøse høybygg i de fleste storbyer over hele kloden, men i Lillehammer holder hotellet hus i en gammel og tradisjonell bygning. Faktisk så har hotellet et helt parkanlegg for seg selv, noe som byr på et unikt opphold for turister og familier. Det er samtidig det største sentrumshotellet i Lillehammer, som også tilbyr mange fasiliteter for et komplett opphold i OL-byen fra 1994. Hotellet ligger ikke midt i hjertet av byen, men avstanden ned til torget og sentrum er ikke lengre enn en knapp kilometer.

Beliggenhet

Radisson Blu Lillehammer Hotel ligger like utenfor selve bysentrum, på et nydelig grøntområde med egen park, svømmebasseng, minigolf og mer til. Følgelig er hotellet det kanskje mest optimale oppholdsstedet for turister og familier som besøker Lillehammer med barn. Spaserturen ned til sentrum der det meste av butikker, kjøpesentre, restauranter og utesteder ligger tar i overkant av 10 minutter, og følgelig bor man absolutt ikke usentralt. Man ankommer helst Lillehammer med tog, og sentralbanestasjonen ligger omtrent 15 minutters gange fra hotellresepsjonen.

Booking

Booking av dette hotellet kan du gjøre flere steder, blant annet på www.hotellerlillehammer.no og Trivago.no.

Rom

Radisson Blu Lillehammer Hotel har 303 gjesterom og er følgelig et av de største hotellene i Lillehammer. I tråd med Radisson Blu-kjeden holder samtlige rom høy standard, og selv de enkleste rommene har fasiliteter som minibar, TV, hårføner og trådløst internett. Suitene er i tillegg utstyrt med vannkokre, tøfler, aviser, badekåpe med mer. Vil du virkelig slå på stortromma så sjekker du inn på selveste «Grand Suite», som har separat soverom og massevis av fasiliteter.

Frokost er inkludert i oppholdet.

Fasiliteter

Hotellet har svært mange servicetilbud, og er kanskje det mest komplette hotellet i Lillehammer. Enklere fasiliteter som romservice og trådløst internett er tilgjengelig, men også eget treningsstudio, samt både utendørs og innendørs basseng. Hotellet har to forskjellige restauranter, som serverer meny i form av buffet og á la carte. Det finnes også flere barer og salonger, med ulik stil. Parkering er også gratis for hotellets gjester. Forretningsreisende vil kunne dra nytte av møterom med plass til rundt 50 personer, og grøntområdene ute blir ofte brukt til utendørs arrangementer i form av selskaper og konferanser.