Quality Hotel Gardermoen Airport

qualityKun seks minutter fra flyplassterminalen på Oslo Lufthavn ligger Quality Hotel Gardermoen Airport – et renspikket forretningshotell tilpasset de aller største bedriftene i landet. Hotellet har nemlig ikke bare en beliggenhet som passer for dette formålet, men har samtidig en størrelse som gjør det til et av Norges absolutt største hoteller.

Om hotellet

Quality Hotel Gardermoen Airport rommer nemlig så mange som 432 rom, og nesten det dobbelte med sengeplasser. Det gjør det ikke bare til et av de største hotellene i Gardermoen-området, men også et av de største konferansehotellene i hele landet. Rommene holder høy, moderne standard, og er absolutt et sted man vil bo dersom man ønsker en litt luksuriøs og eksklusiv overnatting.

Beliggenheten er også såpass sentral at det ikke er noe problem å ankomme med fly. En shuttlebuss tar deg til og fra flyplassen, og turen tar kun seks minutter. Det er også mulig å parkere egen bil i umiddelbar nærhet av hotellet. Du kan bestille dette hotellet på blant annet HotellerGardermoen.no eller direkte på hotellets hjemmsider: https://www.nordicchoicehotels.no/quality/quality-airport-hotel-gardermoen/.

Et konferansehotell

Quality Hotel Gardermoen Airport er ikke bare et gigantisk hotell med mange rom, men også mange møterom. Totalt disponerer man hele 40 møtelokaler, som gir en totalkapasitet på hele 3000 mennesker om gangen! Hvor mange bedrifter i Norge har så mange ansatte som skal kurses samtidig? Det minste lokalet tar 10 personer alene, mens det største har en kapasitet på 1100 mennesker.

Hotellet er dessuten svært erfarne med å tilby mat og drikke til større grupper. Det serveres en dagspakke etter bedriftens behov, som kan inkludere samtlige måltider dersom det er ønskelig. Det er også mulig å arrangere selskaper eller andre arrangementer, som for eksempel julebord, på Quality Hotel Gardermoen Airport.

Fasiliteter

Overnattende på Quality Hotel Gardermoen Airport kan utnytte fasiliteter som trådløst internett over hele hotellområdet, eller slappe av i relax-avdelingen. Kanskje etter at man har brukt hotellets eget treningsstudio? Kvelden kan også avsluttes med et besøk i den eksklusive hotellbaren, som ligger tilknyttet restauranten. Sistnevnte har plass til hele 500 gjester om gangen, og det serveres varierte måltider til frokost, lunsj, middag og kvelds.