Myhregaarden Hotel

myhregaardenMyhregaarden Hotel er et moderne og spesielt hotell, som ligger i hjertet av selve Stavanger. Opprinnelig var bygget en bygård som huset leiligheter, og derfor bærer det preg av en hjemlig stil som mange overnattende vil sette pris på. Her bor du i romslige omgivelser med umiddelbar tilgang til alt oljehovedstaden har å by på. Hotellet kan bestilles på http://www.myhregaardenhotel.no/, http://www.hotellerstavanger.no/  eller Expedia.no

Om hotellet

Med gangavstand til restauranter, kollektivtrafikk og de fleste severdighetene i Stavanger, så er hotellets beliggenhet midt i blinken for utenbysreisende på besøk i vestlandshovedstaden. Alle rommene har nylig blitt pusset opp, og det tilbys totalt 53 rom i hotellbygget. Både internett, skrivepult og egen peis er inkludert på samtlige rom – som minner mer om en koselig leilighet enn et kjipt hotellrom.

Hotellet befinner seg kun en liten kjøretur med bil eller buss fra flyplassen Sola, omtrent 20 minutter. Myhregaarden Hotel skreddersyr også opphold for deg som skal holde konferanser eller kurs. De har ikke egne lokaler for dette, men samarbeider med andre hoteller i nærheten.

Bespisning og stamgjester

Hotellet har egen restaurant, som har en bred meny med variert innhold. Det er også mulig å bestille spesielle pakker når du overnatter på hotellet, som for eksempel en skreddersydd gourmetpakke der man virkelig kan spise seg i hjel igjennom en helgeovernatting. Gratis frokost er inkludert for alle overnattende på hotellet, og serveres i første etasje.

Selv om Myhregaarden Hotel ikke er tilknyttet noen av de største hotellkjedene i landet, så tilbyr de et spennende fordelsprogram til sine overnattende gjester. Det går ut på at du kan samle poeng ved å velge hotellet hver gang du overnatter i Stavanger. Ved å bli en del av stamgjest-programmet kan du utnytte fordeler som å oppgradere rommet uten kostnader, ha ekstra personer på dobbeltrom, få senere utsjekk og så videre. Dette fordelsprogrammet er virkelig unikt, og bør utnyttes!