Anker Hostel

anker-hostelAnker Hostel ligger nært tilknyttet sentrum av Oslo. Det er gangavstand til sentralbanestasjonen, Karl Johan, Grünerløkka og Grønland. Anker Hostel er et vandrerhjem som har rom til leie til en hyggelig pris. Innenfor 5o meter utenfor døra, så har du tilgang til flere trikkeholdeplasser, som kan ta deg videre rundt i byen. Ved bestilling av rom her, så lages det i utgangspunktet rene gutte og jenterom.

Fasiliteter

Det tilbys forskjellige typer rom ved hostellet. Det er fra enkeltrom til åttemannsrom tilgjengelig. Åttemannsrommene er sovesaler, som selvsagt er priset lavere enn enkeltrom. Det som er fint med alle rommene på hostellet, er at de har eget bad med dusj og toalett. Dette vil si at du ikke trenger å gå ut i gangen for å ordne med hygienen. I fellesrommet ved resepsjonen er det gratis trådløst internett tilgengelig. Her kan du bruke din egen datamaskin, eller så har du muligheten til å benytte deg av internettcafeen som ligger rett ved siden av. Angående mat, så har du på mange av rommene muligheten til å tilberede maten selv i en liten kjøkkenkrok. Ønsker du et slikt rom, så må du si fra når du bestiller. Frokosten serveres på Resturant 8K, som ligger i umiddelbar nærhet til hotellet.

Betingelser ved anker hostel

Det er flere muligheter for å tilpasse overnattingen ved Anker Hostel. Blant annet så finnes det flere varianter av rom som er tilgjengelige. Enkeltrom, dobbeltrom, firemannsrom, seksmannsrom og åttemannsrom. Prisene på disse rommene er fra 230 kroner ved bestilling i åttemannsrom, og til de dyreste som er enkeltrom som koster fra 620 kroner per natt. Dersom du skal overnatt i helgen (fredag eller lørdag) så må du regne med å betale 20 kroner mer per natt. Du kan leie sengetøy og håndklær dersom du har behov for det, priset til 50 kroner sengetøy og 20 kroner for håndkle. Det er vaskeri i nabobygget som koster 60 kroner for en vask + tørk, og da er vaskemiddel inkludert. Utsjekk  er klokken 11, overtid belastes med ny døgnpris.